sursa foto:  cancan.ro

Răsturnare de situație! Lovitura pe care o pregătește Principele Nicolae

După ce nu i-a fost permis să călătoreasă cu trenul regal, alături de sicriul cu trupul neînsuflețit al bunicului său, Principele dezmoștenit Nicolae a fost teribil de nemulțumit.

Acum, acesta îi pregătește o adevărată lovitură Custodelui Coroanei, Principesa Margareta. Potrivit avocatului Principelui Nicolae, Radu Enache, el își va revendica poziția succesorală.

Avocatul a afirmat că membrii Casei Regale arată o deschidere față de fostul principe Nicolae, dar nu a susținut direct că este posibilă, cu adevărat, o reconciliere între părți. „Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. (…) După ce nu i-a fost îngăduit să-și vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-și lua rămas bun așa cum se cuvine”, a declarat Enache.

Mai mult decât atât, avocatul a susținut că Nicolae se recomandă folosind din nou titulatura de principe și că își revendică poziția succesorală, scrie Click!. „Dorește să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declarația de acceptare de înlăturare de la succesiune”, a mai spus Radu Enache.

Apărătorul lui Nicolae consideră că manevrele făcute de unii membri ai Casei Regale nu reprezintă nimic mai mult decât o lovitură de imagine. „Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparține de fapt”, a explicat acesta.

Vezi și Lovitură pentru mii de salariați! O importantă fabrică a intrat în faliment – sunt DOAR patru în toată țara

Un COLOS canadian intră ÎN FORȚĂ pe piața din România! 45 de puncte de lucru, deschise – sute de joburi, puse la bătaie!

Peste 10.000 de persoane sunt vizate! Dacia a făcut anunțul mult așteptat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare