sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Reglarea de conturi din PNL ar prinde și Poșta Română! 500 de persoane ar urma să fie concediate!

Scandal uriaș! Apar informații explozive legate de Poșta Română! 500 de persoane ar urma să fie concediate din cadrul Poștei Române.

Dezvăluirea a fost făcută de Psnews.ro. Sursa citată scrie că explicația ar fi legată tocmai de reglarea unor conturi politice până la data congresului Partidului Național Liberal.

Conform jurnaliștilor menționați, noua conducere, în vârful căreia se află directorul Valentin Ștefan, ar urma să trimită în șomaj numai puțin de 500 de salariați din aparatul central și o sucursală. Printre persoanele afectate de această disponibilizare se numără categorii de personal funcțional administrativ și conducere, dar și personal operațional și auxiliar.

Aceasta reprezintă a doua tentativă de a trece forțat noua organigramă realizată de consilieri ai directorului general abia instalați la Poșta Română. Trebuie precizat totodată că în perioada 2020 – 2021, în aparatul central al companiei au fost angajate 160 de persoane, iar în urmă cu aproximativ două luni de zile directorul general afirma că nu va mai face disponibilizări. „Programul de disponibilizări, în contextul politicii și obiectivelor de management, nu reprezintă un plan de acțiune pe termen mediu și scurt”, declara acesta.

Insistența și graba cu care se dorește impunerea acestei organigrame până la data de 25 septembrie, în contextul crizei politice actuale, pare a fi greu de înțeles. Totuși, surse apropiate de companie spun că explicația ar fi legată tocmai de reglarea unor conturi politice până la data congresului Partidului Național Liberal. Cu toate acestea, trebuie precizat că sindicatul nu va semna restructurarea celor 500 de angajați. Totodată, conducerea Poștei Române și sindicatul nu au putut fi contactate pentru a-și exprima un punct de vedere pe marginea subiectului.

Vezi și EXCLUSIV Scurtcircuit în Ministerul de Interne, în mandatul lui Lucian Bode! Ancheta în cazul polițistului-campion de la Trupele Speciale, luată de la zero!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare