Rezultate dezastruoase pentru Logan şi Sandero: Câte stele au obținut la testele Euro NCAP

Lovitură dură încasată de Logan şi Sandero. Cele două autoturisme au păţit-o grav de tot la ultima lor apariţie. Rezultatele au fost de-a dreptul dezastruoase.

Sandero nu a avut nicio şansă la testele de impact Latin NCAP. A obţinut doar o stea din cinci pentru protecţia pasagerilor. Scorul este valabil şi pentru Logan. Este vorba de modelele produse în Brazilia, Argentina şi Columbia, sub sigla Renault, pentru pieţele din America Latină.

Directorul Latin NCAP a spus că rezultatul este inacceptabil pentru vehicule aflate în topul vânzărilor şi a încurajat producătorul să facă schimbări rapid, astfel încât vieţile pasagerilor să fie protejate, conform Digi24.

Automobilele Sandero şi Logan produse pentru piaţa latino-americană nu au, în varianta standard, multe dintre sistemele de siguranţă care intră în dotarea de bază a aceloraşi modele vândute în România şi Europa sub sigla Dacia. Prin comparaţie, Sandero produs la Mioveni a obţinut patru stele la testele Euro NCAP.

Vezi și Mircea Badea reacționează după atacurile lui Oreste: Ce va face realizatorul

O nouă dezvăluire „atomică” a lui Oreste: Ce înaltă funcție ar fi avut tatăl lui Mircea Badea

EXCLUSIV! Claudiu Manda șochează! Vrea să facă plângere penală împotriva lui Adrian Năstase și Ion Iliescu!? Cum îl umilește șeful Comisiei SRI pe colegul său Florin Iordache

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare