sursa foto:  cancan.ro

O nouă dezvăluire „atomică” a lui Oreste: Ce înaltă funcție ar fi avut tatăl lui Mircea Badea

Jurnalistul Oreste Teodorescu aruncă o nouă bombă în spațiul public, în războiul cu fostul său prieten, Mircea Badea. După ce a spus că Badea e „fiu de turnător”, Oreste a dezvăluit ce funcție importantă ar fi avut tatăl său, pe vremea lui Ceaușescu.

Oreste susține că tatăl lui Mircea Badea ar fi fost atașat militar la Moscova. De asemenea, despre mama lui Mircea, Mariana Badea, spune că și-a turnat toți colegii de la Teatrul Mic la Securitate, sub pseudonimul „Vrăbiuța”.

„E urât ce fac, sunt lucruri pe care aș fi vrut să le păstrez și să mă duc cu ele în mormânt, dar răul pe care îl împreştie acest pui de năpârcă în societate este moştenire pe linie maternă. Toată lumea ştie cine este Mariana Badea. O cunosc toţi actorii Teatrul Mic, pentru că au fost turnaţi la Securitate de ea, sub pseudonimul «Vrăbiuţa». Pot demonstra cu probe.

Dosarul de căcănar al lui Mircea Badea începe în 1984 când el a reuşit să-l sorcovească pe Ceauşeşcu. L-a atins cu sorcova aia de hârtie creponată. Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate conexiunile duc la Kremlin. Tatăl lui a fost ataşat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo”, a afirmat Oreste, la „Jocuri de Putere”.

Vezi și Rareș Bogdan dezvăluie ASALTUL la care este supusă Realitatea TV! Lovituri în lanț pentru „Jocuri de Putere”

EXCLUSIV! Claudiu Manda șochează! Vrea să facă plângere penală împotriva lui Adrian Năstase și Ion Iliescu!? Cum îl umilește șeful Comisiei SRI pe colegul său Florin Iordache

Vești importante pentru clienții Bancpost: Ce se va întâmpla cu cardurile de debit

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare