sursa foto:  pariori.ro

Mircea Badea reacționează după atacurile lui Oreste: Ce va face realizatorul

Scandal imens între doi foști colegi. Totul a început de la mitingul PSD. Realizatorul emisiunii În gura presei a mers în Piața Victoriei pentru a-și arăta susținerea față de partidul aflat la putere, lucru ce l-a deranjat pe Oreste. 

„M-a stârnit delirul furibund al fostului meu prieten Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea şcolii. Faptul că acest miting a fost un şec de proporţii a fost demonstrat şi de următorul aspect. Singurul care continuă să micţioneze pe mişcarea rezist, să fie obraznic,

Eu m-am despărţit de acest strigoi, acest pui de informator al Securităţii. M-am gândit şi ştiu de Mircea Badea se comportă aşa. E urât ce fac, sunt lucruri pe care aș fi vrut să le păstrez și să mă duc cu ele în mormânt, dar răul pe care îl împreştie acest pui de năpârcă în societate este moştenire pe linie maternă. Toată lumea ştie cine este Mariana Badea. O cunosc toţi actorii Teatrul Mic, pentru că au fost turnaţi la Securitate de ea, sub pseudonimul «Vrăbiuţa».

Dosarul de căcănar al lui Mircea Badea începe în 1984 când el a reuşit să-l sorcovească pe Ceauşeşcu. L-a atins cu sorcova aia de hârtie creponată. Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate duc la Kremlin. Tatăl lui a fost ataşat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo. Faptul că acest individ are o soţie şi un copil mi se datorează mie. Îi amintesc episodul Năvodari 2001.

Îi declar acestui individ insalubru că dacă începând de astăzi va continua să terfelească şi să noroiască valorile în care eu cred, voi continua şi eu să fac public câte un episod din biografia acestui vierme până când nu va mai ieşi deloc din casă”, a spus Oreste.

Mircea Badea a evitat să intre în jocul fostului său coleg și nu i-a dat acestuia nicio replică. Totuși, în timpul show-ului pe care îl prezintă la radio, realizatorul a fost întrebat despre acest conflict.

„Nu vreau să vorbesc despre asta, este un delir. Nu vreau să vorbesc despre abjecții, plus că am inițiat niște demersuri”, a declarat Badea, potrivit click.ro.

Vezi și O nouă dezvăluire „atomică” a lui Oreste: Ce înaltă funcție ar fi avut tatăl lui Mircea Badea

EXCLUSIV! Claudiu Manda șochează! Vrea să facă plângere penală împotriva lui Adrian Năstase și Ion Iliescu!? Cum îl umilește șeful Comisiei SRI pe colegul său Florin Iordache

Vești importante pentru clienții Bancpost: Ce se va întâmpla cu cardurile de debit

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare