sursa foto:  evz.ro

România va sprijini aderarea Finlandei și Suediei la NATO! Al doilea om în stat: ‘Trebuie să ne asigurăm că UE va deveni independentă de Rusia prin toate mijloacele posibile’

Preşedintele Senatului Florin Cîţu a afirmat că România susţine aderarea Finlandei şi a Suediei la NATO. El a anunţat că a discutat cu premierul Finlandei Sanna Marin şi despre situaţia Ucrainei, precum şi sancţiunile mai dure care se impun împotriva Rusiei.

„România susţine aderarea Finlandei şi a Suediei la NATO. O discuţie foarte bună cu prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin. Am discutat despre situaţia din Ucraina, despre necesitatea unor sancţiuni mai dure şi o blocadă comercială totală împotriva Rusiei. Acestea vor ajuta la încheierea războiului mai devreme. Trebuie să ne asigurăm că Rusia nu va ataca alt stat. Trebuie să ne asigurăm că Uniunea Europeană va deveni independentă de Rusia prin toate mijloacele posibile. De asemenea, eforturile Uniunii Europene ar trebui să se concentreze asupra planului de reconstrucţie a Ucrainei”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.
El a adăugat că a subliniat „numeroasele oportunităţi ale legăturilor economice dintre Finlanda şi România, mai ales în privinţa inovării tehnologice”.
Florin Cîţu s-a întâlnit în cursul zilei de marţi şi cu preşedintele Parlamentului Republicii Finlanda, Matti Vanhanen, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare