sursa foto:  hotnews.ro

Rovana Plumb, replică pentru Iohannis: ‘Încearcă prin orice fel de mijloc să inducă în eroare cetățenii’

Ministrul Fondurilor Europene, îi dă o replică președintelui României, la afirmațiile prin care acesta a acuzat PSD că ar fi păcălit populația în ceea ce privește pensiile românilor. 

”Domnul președinte Iohannis, blocat între vacanțe și campanie electorală, induce și dorește să inducă populația în eroare, distorsionând realitatea și adevărul, inducând și frica printre pensionari, salariați, oameni de afaceri. Sigur că în programul de guvernare, toate măsurile pe care le-am propus, toate sunt respectate. Am mărit pensiile anul trecut, așa cum am spus în programul de guvernare și am ajuns la punctul de pensie de 1.100 de lei. Anul acesta, așa cum am prevăzut, de la 1 septembrie, și nu s-a încheiat anul, punctul de pensie va ajunge la 1.265 de lei. În al doilea rând, în 2020, vom ajunge la 1.775 de lei, ceea ce înseamnă puțin mai mult decât dublul anului 2016. Ne ținem de cuvânt și respectăm tot ceea ce am propus în programul de guvernare. Pensionarii nu au de ce să se teamă pentru că există bani și, Slavă Domnului, după ce a fost blocat bugetul, ne vom ține de acum în colo de tot ceea ce înseamnă investiții, măriri de salarii, așa cum am prevăzut în legea salarizării și desigur măriri de pensii”, a declarat Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, în direct la România TV.

În cadrul intervenției la România TV, Rovana Plumb a vorbit și despre salariile românilor și despre susținerea partidului față de cei care nu au un trai decent.

”Dânsul fiind în campanie electorală și fiind de partea adversarilor noștri politici, încearcă prin orice fel de mijloc să inducă în eroare cetățenii pentru că sigur că e mai ușor să critici decât să construiești. Ori ceea ce facem noi ca și guvernare, ce face PSD, nu face altceva decât să dezvolte România. Nu cred că există vreun român care poate să spună că nu a simțit puțin mai mulți bani în buzunar. Sigur că mai avem multe de făcut. Mai sunt încă români care nu au un trai decent, dar noi ca PSD ne gândim la ei și vom fi aproape de ei”, a mai spus Rovana Plumb, potrivit dcnews.ro

Vezi și

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

Trădare pentru Traian Băsescu! S-a întâmplat în emisiunea lui Rareș Bogdan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare