sursa foto:  cancan

S-a aflat! Cât au costat verighetele lui Brigitte și Florin Pastramă

Foşti concurenţi la reality-show-ul „Ferma” difuzată la PRO TV, Florin Pastramă şi Brigitte s-au cununat civil pe 27 mai, iar pe 7 iulie vor face o nuntă spectaculoasă

Potrivit Click, aceștia deja ar fi investit peste 100.000 de euro în nuntă. Mai multe decât atât, Brigitte și Florin Pastramă și-au luat verighete din aur alb, fiecare cu aproximativ 36 de diamante de jur împrejur, în valoare de 4.000 de euro.

Brigitte a dat detalii și despre rochiile pe care le va purta la nuntă dar și despre luna de miere.

„Voi avea două rochii pe care mi le-a creat designerul israelian Galia Lahav, cea care le îmbracă şi pe J.Lo şi Beyonce. Vom avea un meniu special, muzică bună, se va cânta la harpă, vom avea fluturi, 40 de mese pe care sunt aranjate multe feluri de flori, de la orhidee la hortensii, vor fi panouri florale. Am angajat un masterchef şi în meniu vom avea fois gras, somon, friptură din mai multe feluri de carne, dar şi un fel special făcut de mine care aminteşte de reality-show-ul «Ferma». Cât despre luna de miere, vom merge în Franţa, pe Coasta de Azur”, au declarat aceștia pentru OK! Magazine.

Citește și:

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare