sursa foto:  b1.ro

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

Zilele trecute, tatăl adoptiv al Sorinei Lucan, fetița târâtă pe jos de procurorul Maria Pițurcă în Baia de Aramă, a făcut o dezvăluire importantă.

Gabriel Săcărin a recunoscut că a plătit 30.000 de dolari unei agenții autorizate de autoritatea națională de adopție din SUA.

„În partea română nu există cheltuială, toată este gratuită pentru familie, în schimb în SUA, în orice țară străină, o familie de cetățeni români, doar români poată să vina să adopte prin agenție autorizată de autoritatea națională de adopție și care face toate controalele, face cursuri de părinți, este o diferență să fii părinte de copil biologic și să ai un copil adoptat care a pierdut familia, a avut sistem de leagăn, a ajuns la asistenți maternali, sunt diferite, credem că avem suflet și intelgem, dar 6 luni de cursuri ne-au deschis orizonturi pe care nu le bănuiam, astea sunt pe bani.

Vezi și Unde lucrează, în realitate, tatăl adoptiv al fetiței târâte pe jos: ‘Transplanturi de organe’

Tot pe bani, monitorizare de acum înainte de la autorități, monitorizează tot pe proprietatea mea, dacă eu am spus că o să pun parchet 3 luni mai târziu mă întreabă de ce n am pus, oamenii sunt foarte atenți la detalii, grijulii să-i fie copilului bine”, a declarat Săcărin, după cum dezvăluiam AICI.

Jurnaliștii de la gorj-domino.ro au descoperit că agenția care s-a ocupat de întocmirea documentelor se numește Alliance for Children.

Vezi și

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

Lovitură pentru Carmen Dan! Denunțul secolului la DNA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare