sursa foto:  renasterea.ro

S-a aflat! Cu ce se ocupa tânărul care s-a aruncat în gol de la etajul 15 al hotelului Intercontinental

A ieșit la iveală! S-a aflat cu ce se ocupa tânărul care s-a aruncat de la etajul 15 al Intercontinental. Tânărul care s-a aruncat, marți seara, de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din București se numeşte Nicolae Albu şi împlinise 32 de ani în noiembrie.

Potrivit alba24.ro, Nicolae este din Alba Iulia şi lucra de peste zece ani ca informatician. Era angajat la o firmă IT din municipiu și se aflat în București în interes personal.

Surse din anturajul tânărului au declarat pentru presa locală că Nicolae nu era căsătorit, cum anunțase inițial Poliția Capitalei, dar avea o iubită.

Se pare că tânărul s-a certat la telefon cu fata, care era acasă, în Alba. Băiatul i-ar fi spus iubitei lui că se aruncă în gol de la etajul 15.

Tânăra l-a sunat apoi pe tatăl băiatului, care a încercat să vorbească cu fiul lui, însă acesta nu a mai răspuns. Bărbatul a sunat apoi la 112 Vrancea, care a direcţionat apelul către Ambulanţa Bucureşti.

Nenorocirea a avut loc marți seara, în jurul orei 19.00.

Nicolae s-a aruncat de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din București. Tânărul se cazase acolo cu puțin timp înainte de incident.

Investigațiile sunt în curs la Poliția Capitalei.

Vezi și De necrezut! Unde ar locui tatăl premierului Viorica Dăncilă (foto) – Imagini incredibile

Atomica a fost lansată! Viorica Dăncilă ar urma să-l trădeze pe Liviu Dragnea – Mișcare făcută pe la spate

Vești proaste pentru toți abonații telefoniilor mobile! Ce mare lovitură le pregătesc RCS-RDS, Vodafone, Orange și Telekom clienților lor 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare