S-a aflat! Motivul pentru care procurorii amână expertiza psihiatrică și testul poligraf în cazul criminalului de la Caracal

Procedurile judiciare impun în cazul lui Gheorghe Dincă efectuarea unei expertize psihiatrice medico-legale. Cu toate acestea, din cauza faptului că reaudierile sale sunt mereu întrerupte din diverse motive juridice, consultul medical este amânat, la fel și testarea cu poligraful.

Medicii legiști de la IML ”Mina Minovici” îl vor consulta pe Dincă. Controlul specialiștilor în psihiatrie poate să îl trimită pe Dincă fie într-o celulă a pușcăriei, fie într-un salon al unui spital de boli nervoase, și acest lucru depinde în totalitatate de declarația sa. În această perioadă, bărbatul care a declarat la o zi după reținere că a ucis două fete, este reaudiat, conform pașilor care trebuie urmați în anchetă. Însă, din cauza faptului că Dincă nu și-a dus până la capăt noile declarații pe care le face în timpul reaudierilor, nu se poate trece la etapa următoare a investigațiilor, și anume examinarea psihiatrică și testarea sa cu poligraful până când nu va fi gata declarația finală.

Zilele acestea, avocații au cerut studierea dosarului pentru a-și pregăti strategiile. Când vom avea o declarație completă a lui Dincă, ce va putea fi studiată de specialiști, se vor face programările pentru testări”, au explicat surse judiciare pentru Libertatea.ro.

Vezi și:

Servicii gratuite pentru mii de români- Cine sunt norocoșii

EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

Traian Băsescu, precizare pentru Bugetul.ro: ‘Un fals’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare