sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu, precizare pentru Bugetul.ro: ‘Un fals’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a făcut o precizare, la solicitarea Bugetul.ro, după ce Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, a publicat un document din care reiese că fostul șef de stat ar fi primit 1.500 de dolari de la Securitate, pentru notele informative pe care le-ar fi dat în perioada comunistă.

Joi, după ce Radu Cristescu a publicat respectivul document pe pagina de socializare, Bugetul.ro a încercat să-l contacteze pe fostul șef de stat, fără succes însă.

Vezi și EXCLUSIV Elena Udrea reacționează după ancheta publicată de Bugetul.ro: ‘Totul pornește de la interesul unora dintre cei care au vrut să acapareze conducerea României’

Ulterior, Traian Băsescu ne-a răspuns prin SMS, scurt și la obiect. Europarlamentarul PMP a precizat, pentru Bugetul.ro, că documentul publicat de Cristescu este „un fals”.

Tot ieri, Traian Băsescu a susținut, într-o postare pe pagina de socializare, că se încearcă o compromitere a „Președintelui României care a condamnat comunismul şi a dispus transferul arhivei fostei securităţi către CNSAS”.

„Jalnicii propagandişti Servesc Patria! Da, dar nu pe a noastră, a românilor, ci pe a lor.
O luptă disperată de compromitere a Preşedintelui României care a condamnat comunismul şi a dispus transferul arhivei fostei securităţi către CNSAS.

Vezi și EXCLUSIV Cel mai temut interlop, favorizat de Justiție! La Udrea și Mazăre, ‘Legea tăcerii’ nu s-a aplicat

Actorii care alimentează presa şi justiţia cu interpretări false a unor documente dar şi cu documente falsificate sunt:
CNSAS – interpretări false generate de substituirea unor texte;
Proaspătul şi răsplătitul Secretar de stat Radu Cristescu – publică documente false pe facebook;
Trustul Intact promovează cu disperare şi interpretările incorecte ale CNSAS dar şi documentele false publicate de răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu.
Amărâţii se fac a nu pricepe că la bordul navelor sau în porturi străine nimeni nu făcea propaganda comunistă nici măcar pe vremea lui Ceauşescu.
Sau, conform proaspătului răsplătit Radu Cristescu, vreţi să convingeţi pe cineva că fiind reprezentant al companiei la Anvers strângeam docherii belgieni pe cheuri şi le vorbeam despre binefacerile comunismului, drept pentru care Securitatea, însuşi Iulian Vlad, au hotărât să mă răsplătească dându-mi o primă de 1400 USD?
Sau încercaţi să faceţi presiuni pe judecătorii care vor pronunţa sentinţa în procesul CNSAS vs. Băsescu?
Oricare ar fi motivaţia, sunteţi jalnici!”, a reacționat Traian Băsescu.

Documentul despre care fostul șef de stat spune că e „UN FALS”

Pe pagina de socializare, Radu Cristescu a publicat un document în care se arată că Traian Băsescu a încasat 1.500 de dolari pentru „turnătorii”.

Vezi și Vești importante pentru pensionari! Au loc noi schimbări

„Ce o fi asta???
După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut doua declarații vis a vis de faptul ca a fost turnător al Securității:
-una dintre declarații în care sfidează inteligenta tuturor romanilor, sfidând bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate.
-în cea de a doua declarație recunoaște ca scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii.
Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani?
Citiți documentul de mai jos!
Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”, a scris, pe Facebook, Cristescu.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare