sursa foto:  antena3.ro

EXCLUSIV Elena Udrea reacționează după ancheta publicată de Bugetul.ro: ‘Totul pornește de la interesul unora dintre cei care au vrut să acapareze conducerea României’

Astăzi Bugetul.ro a publicat o anchetă în care am dezvăluit modul în care acționează Justiția în raport cu infractorii deosebit de periculoși, respectiv cum o face față de politicieni. Mai exact, Tribunalul București ne-a comunicat că nu ne poate oferi informații în legătură cu extrădarea unuia dintre cei mai periculoși infractori din România, Ghinea Florin Nicolae, zis „Ghenosu”, dat fiind că procedura de extrădare are caracter confidențial. Totuși, când a fost vorba de politicieni precum Elena Udrea sau Radu Mazăre, dar și de fosta șefă DIICOT, Alina Bica, oamenii legii nu au aplicat aceeași confidențialitate.

Vezi și EXCLUSIV Cel mai temut interlop, favorizat de Justiție! La Udrea și Mazăre, ‘Legea tăcerii’ nu s-a aplicat

Bugetul.ro a contactat-o astăzi, după publicarea anchetei, pe Elena Udrea, fost ministru al Turismului.

În exclusivitate pentru Bugetul.ro, fosta „Blondă de la Cotroceni” a declarat că „totul pornește de la interesul unora dintre cei care au vrut să acapareze conducerea României, de a prezenta corupția ca fiind mult mai gravă pentru societate decât faptele violente, împotriva persoanelor, cum ar fi răpirea, violul, traficul de persoane sau chiar omorul”.

Elena Udrea ne-a mai spus că „în timp ce corupția a fost introdusă în CSAT între amenințările la adresa siguranței naționale, de faptele cu adevărat periculoaase pentru viața cetățenilor nu se mai ocupă nimeni”.

Mai mult, potrivit fostului ministru, „prin această strategie de așa-zisă combatere a corupției, de la cei care conduc țara se preia puterea, în vreme ce de la interlopi nu au ce lua, ei nu contează în jocul de putere”.

Declarația integrală pe care Elena Udrea ne-a dat-o pe WhatsApp:

„Totul pornește de la interesul unora dintre cei care au vrut să acapareze conducerea României, de a prezenta corupția ca fiind mult mai gravă pentru societate decât faptele violente, împotriva persoanelor, cum ar fi răpirea, violul, traficul de persoane sau chiar omorul. Așa se face că, în timp ce corupția a fost introdusă în CSAT între amenințările la adresa siguranței nationale!!!, de faptele cu adevărat periculoase pentru viața cetățenilor nu se mai ocupă nimeni. Ba chiar reprezentații statului, polițiști, procurori, judecători, politicieni, sunt mână în mână cu infractorii.

Logica este ca prin această strategie de asa-zisă combatere a corupției pot fi dați la o parte cei care conduc tara, de la care astfel se preia puterea, în timp ce de la interlopi nu au ce lua, ei nu contează în jocul de putere. Ba chiar sunt furnizori de șpagă pentru cei care îi protejează, în timp ce pe „corupții de politicieni, oameni de afaceri, jurnaliști”, îi anchetează cu sârg, îi condamnă, de cele mai multe ori abuziv”.

Citește AICI ancheta publicată astăzi de Bugetul.ro!

Vezi și

Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Oficial

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare