Samsung ‘surprinde’ din nou! Va prezenta noi produse la finalul lunii februarie

Gigantul Samsung va organiza un nou eveniment, chiar înainte să înceapă ediţia din acest an a târgului Mobile World Congress, unde este aşteptat să prezinte mai multe produse, scrie news.ro

Samsung a anunţat un eveniment pentru data de 27 februarie, lăsând să se înţeleagă că în cadrul acestuia vor fi prezentate o serie de produse noi.

Hark-sang Kim, şeful echipei de cercetare şi dezvoltare a companiei, a scris deja un post despre o nouă generaţie de laptopuri Galaxy Book, care ar putea fi prezentată în cadrul evenimentului.

Oficialul din cadrul Samsung susține că noua generaţie va oferi o experienţă consistentă pe mai multe dispozitive şi sisteme de operare, ceea ce ar putea însemna că vor exista modele şi cu Windows şi cu Chrome OS.

Imaginea care însoţeşte anunţul conţine, printre altele, un smartwatch şi un telefon pliabil, ceea ce înseamnă că ar putea fi prezentate, cu aceeaşi ocazie, noi smartwatch-uri şi noi modele de smartphone-uri pliabile.

Samsung a prezentat recent noua serie de smartphone-uri Galaxy S22, alături de o nouă serie de tablete Galaxy Tab S8, care urmează să intre pe piaţă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare