sursa foto:  ziare.com

Scandalul de proporții care zguduie Poliția Română din temelii! Apel către Traian Berbeceanu și Marcel Vela

Liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, agentul Valer Kovacs, a fost dat afară din Poliție, în urmă cu câteva zile, după ce a făcu unele declarații, în perioada stării de urgență, și a vorbit despre planul de amenzi impus în perioada stării de urgență. Acesta a adresat un apel ministrului de Interne Marcel Vela, idolului sau, Traian Berbeceanu, să intervină pentru a i se face dreptate.

 

Apelul lansat pe Facebook de către agentul de poliție.

”FAC APEL CONDUCERII
MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

PE PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ
S-AU FĂCUT ANGAJĂRI DIN SURSĂ EXTERNĂ A CIVILILOR FĂRĂ NICI UN FEL DE PREGĂTIRE, IAR CEI CARE AU”DERANJAT” CONDUCEREA, TREBUIAU ELIMINAȚI DIN POLIȚIE INDIFERENT CARE ERAU MOTIVELE. ( CHIAR ȘI DIN SPITAL).
SA FII DAT AFARĂ IN CONCEDIU MEDICAL, DIN POLIȚIE DUPĂ 18 ANI, FĂRĂ SA AI DREPT LA APĂRARE CĂ AI ADUS PREJUDICII DE”IMAGINE” INSTITUȚIEI, ESTE UN ABUZ ȘI O RĂZBUNARE PURĂ DIN PARTE ȘEFILOR CARE ȚIN CU DINȚII DE FUNCȚII CU SALARII CARE NU SE JUSTIFICĂ ȘI NU LE MERITĂ.ACELE FUNCȚII LE-AU OBȚINUT PE CRITERII POLITICE, NICIDECUM COMPETENȚA.
ACESTE” PREJUDICII DE IMAGINE” NU EXISTA !!!! ESTE UN MOTIV DE A TE DA AFARĂ CA SA NU MAI COMENTEZE NIMENI DESPRE NEREGULILE DIN POLIȚIE, SĂ NU MAI FACĂ ȘI ALȚII CE AM FĂCUT EU. SA FIE UN EXEMPLU PENTRU CEILALȚI, SĂ SE POATĂ INSTAURA O DICTATURA.
😥😥😥
De asta pleacă lumea din Romania, dragi
politicieni, că se fac abuzuri de putere
în toate instituțiile statului.
Trist….
VA ROG SA LUAȚI MĂSURI,” a scris în această dimineață agentul pe pagina sa de Facebook.

Agentul de poliție a cerut ajutor de la Traian Berbeceanu, aceștia cunoscându-se de mai mult timp de la diferite evenimente.

Primul apel al agentului care a atras atenția publicului și a generat un adevărat scandal în Poliție.

“Ce vor crede copiii mei, de mine? Ca am fost dat afara din Politie, pentru ce? Ca am aparat niste drepturi? Va rog sa va uitati in declaratia mea de avere. E goala, dragi romani.

Veti intelege ca am fost un politist corect toata viata mea, cu toata lumea, indiferent pe cine am deranjat.

Cum sa destitui un politist de cariera dupa 18 ani de activitate cu scoala militara pe probleme sindicale ca am expus publicului neregulile din sistem?!
Am vorbit in numele Sindicatului, cu calitatea de avertizor de integritate aparat de Legea avertizorilor de integritate in vigoare.

De ce nu se respecta legea in Romania? Cum sa destitui un politist care NU are dosar penal, doar pentru” prejudiciu de imagine adus institutiei” invocat de sefii care nu ma suporta si vor sa dispar? Acest prejudiciu nu exista!

Sunt multi colegi cu dosare si lucreaza de ani de zile si nu i-a destituit nimeni. Eu am fost cel care a sesizat acte de CORUPTIE ale unor sefi din Inspectorat la organele abilitate.

Cum sa fiu destituit in concediu medical, la scurt timp de la externare din spital? Cum sa permiteti aceste abuzuri grosolane din partea conducerii IPJ Timis bazate pe modificarea adusa statului politistului prin care sa fi destituit din politie ca o masea stricata?

Se vede de la o posta ura ce o manifesta fata de mine acesti manageri, pentru ca nimeni nu le-a deranjat pilele niciodata.

Eu am fost politistul care in luna februarie la inceputul epidemiei, am solicitat in scris conducerii Politiei Romane sa fiu transferat de urgenta in linia 1, pentru tara, pentru romani, nu pentru afirmare.

Fac apel la toate sindicatele si societatea civila din Romania sa ma sustina. Am vrut sa avem o politie normala, ca afara, fara coruptie!”, a postat pe pagina sa de Facebook polițistul Valer Kovacs.

Citește și:

Un nume greu din politică încearcă să își ascundă șpăgile de autorități, dar acestea închid ochii

EXCLUSIV Guvernul Orban, lovitură pentru angajații din SRI, SPP, STS, militari, jandarmi și pompieri! Dumitru Coarnă: ‘Le-a amputat din drepturi’

Ordonanța de Urgență a fost aprobată azi! Vești uriașe pentru zeci de mii de polițiști! Anunțul făcut de Marcel Vela

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare