sursa foto:  arq.ro

Scenariu-șoc lansat în spațiul public: ‘Nu m-ar mira; să se lucreze la un plan de guvernare PSD-USR, coordonat de fostul prim-ministru Dacian Cioloș și de vicepremierul său de la acea vreme, Vasile Dâncu’

Un scenariu inedit a fost lansat în spațiul public de către președintele executiv al PMP, deputatul Marius Pașcan, care afirmă că „blatul” PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianță între cele două partide după alegerile parlamentare.

 

 

„Nu m-ar mira, după ce am văzut comportamentul duplicitar al USR în Parlament şi spectacolul propagandistic prin care useriştii simulau public confruntarea cu ‘ciuma roşie; să se lucreze la un plan de guvernare PSD-USR, coordonat de fostul prim-ministru Dacian Cioloş şi de vicepremierul său de la acea vreme, Vasile Dâncu. Cum ar fi să ne trezim, după 6 decembrie, cu Dan Barna la Palatul Cotroceni care-l susţine cu convingere şi zel pe ‘Marcel Ciolacu Premier?’, precizează Paşcan.

Paşcan adaugă că Florin Iordache a ajuns preşedinte al Consiliului Legislativ prin „trocul ruşinos” dintre PSD şi USR în Parlament şi afirmă că nu ar fi exclus să se lucreze la un plan de guvernare în care partidul condus de Dan Barna să-l susţină şi pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de premier.

„După ce l-au votat pe Iordache preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ, n-ar fi exclus ca USR să-l susţină şi pe Marcel Ciolacu la funcţia de premier. Trocul ruşinos dintre PSD şi USR prin care autorul OUG 13, Florin ‘altă întrebare’ Iordache, a devenit preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ reprezintă hârtia de turnesol care ne arată că ‘oamenii noi din politică’ plănuiesc să guverneze, după alegerile parlamentare, chiar cu politicienii metehnelor vechi, cu cei pe care pretind că vor să-i înlocuiască”, susţine Paşcan, informează agerpres.ro.

Citește și:

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Fostul șofer al lui Ludovic Orban, actual secretar general adjunct al guvernului, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare