Schimbare la vârful TAROM! Din 23 octombrie, transportatorul național va avea un nou director general

Din 23 octombrie 2023, compania națională TAROM va avea un nou director general. Consiliul de Administrație al TAROM a hotărât să-l numească pe Bogdan Popescu în această funcție.

Luni, 16 octombrie 2023, Consiliul de Administrație al Companiei TAROM a decis anumite schimbări în management-ul executiv, cu scopul de a revitaliza şi de a optimiza activitățile de conducere și coordonare ale companiei, se arată într-un comunicat de presă.

Astfel, începând din data de 23 octombrie 2023, în urma îndeplinirii formalităților legale, funcția de director general va fi preluată de Bogdan Popescu.

CV-ului lui Bogdan Popescu

Bogdan Popescu este absolvent al Facultății de Aeronave, al Facultății de Drept din cadrul Universității București, cât și al programului EMBA Asebuss.

El are o experiență de peste 25 de ani în companii de renume internaţional, precum Shell, METRO și Microsoft. De asemenea, în anul 2021, Popescu a ocupat funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al Avioane Craiova SA.

Pentru asigurarea atât a unei tranziții eficiente, cât și a continuității activității Companiei, s-a decis totodată numirea actualului director general, Costin Iordache, în funcția de director economic, cât și numirea actualului director economic, Narcis Obeada, în funcția de director comercial.

Obiectivul principal al noii echipe de management rămâne finalizarea și implementarea planului de restructurare, ce va conduce la revitalizarea companiei și transformarea ei într-o organizație profitabilă și modernă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare