sursa foto:  stiripescurt.ro

Se cere capul lui Lucian Bode! Nepotul șefului MAI ar fi fost împuternicit la șefia Serviciului Rutier

Alianța pentru Unirea Românilor cere demiterea de urgență a ministrului de Interne, Lucian Bode. AUR anunță că MAI-ul s-a umplute de pile și împuterniciri în această perioadă.

George Simion susține că inclusiv nepotul ministrului Lucian Bode ar fi fost împuternicit șef la Serviciul Rutier.

Primim semnale nenumărate din partea polițiștilor și jandarmilor că li se dau norme de amenzi și li se cere să facă lucruri care nu sunt în fișa postului. Cerem demiterea ministrului Lucian Bode în orice formă alege coaliția să își ducă activitatea mai departe și solicităm premierului Florin Cîțu să retracteze afirmațiile grave, fără precedent în spațiul public, prin care cerea eliminarea acelor voci care mai există și pun întrebări cu privire la campania de vaccinare.

Totodată, cerem demisia lui Lucian Bode pentru că, după cum știm, vineri, la Pitești, un bărbat de 63 de ani, Zaharia Barbu, a fost ucis de către polițiști și considerăm că este un efect al politicii de deprofesionalizare a Poliției.

În momentul ăsta, structurile MAI se conduc prin împuterniciri, care se prelungesc din șase în șase luni tocmai pentru a avea control politic. În acest”, a declarat liderul AUR, George Simion.

Este cazul nepotului domnului Lucian Bode, care este inspect-șef al Serviciului Rutier”, a punctat Simion.

Vezi și EXCLUSIV Dumitru Coarnă tranșează cazul Pitești: ‘Nu există un motiv temeinic care să justifice intervenția’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare