sursa foto:  telegrama.ro

Se iau măsuri stricte! Ce pregătesc autoritățile înainte de începerea școlilor

Măsuri stricte înainte de începerea școlilor. De exemplu, autoritățile din Argeș,vor prioritate în trafic, astfel încât elevii să nu stea mai mult de 15 minute într-un mijloc de transport.

prezentanții primăriei Argeș au cerut o soluție pentru ca autobuzele să nu rămână blocate în trafic. Practic, se caută o soluție legală pentru ca ceilalți șoferi să fie obligați să le facă loc în trafic mijloacelor de transport în comun.

Autoritățile speră ca astfel să reducă numărul minutelor pe care o persoană le petrece într-un mijloc de transport. Acestea au calculat că riscul ar fi mai mic dacă pasagerii ar petrece  în autobuze un timp mai scurt de 15 minute.

 

Dacă însă vreun elev se infectează cu SARS CoV-2, autoritățile vor ca toți colegii din clasa respectivă să fie testați de COVID-19. Testările ar urma să fie făcute cu teste rapide, pentru ca părinții să afle chiar în aceeași zi dacă cei mici ai lor au fost infectați cu coronavirus, și totodată să fie luate rapid măsurile de izolare.

În ceea ce privește aglomerația care se formează în fața școlilor atunci când părinții și bunicii vin să ia copiii de la școală, un rol important îl vor avea polițiștii locali, însărcinați să le atragă atenția acestora să păstreze distanța de siguranță, scrie antena3

Vezi și:

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare