sursa foto:  mediaflux.ro

Se pregătește modificarea legii pensiilor de serviciu! Tăieri anunțate de ministrul Muncii, Marius Budăi

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a afirmat, luni, că astăzi se vor depune în Parlament amendamentele care vizează noua Legea a pensiilor de serviciu.

Despre pragul de impozitare, ministrul Marius Budăi a afirmat că va fi în jur de 30%.

„Astăzi se vor depune amendamentele în Parlament, acum se aranjează, specialiştii din cadrul Ministerului Muncii cu specialiştii din cadrul comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, cred că în jumătate de oră le termină.

Am fost şi la Parlament să discutăm Cu comisia tehnică, pe tehnică legislativă. Cred că în următoarele ore le veţi vedea depuse”, a spus ministrul Muncii.

Pragul de impozitare: 30%

„Haideţi să vedem aranjarea. Va fi publică într-o jumătate de oră, o oră. Lăsaţi-i să le aranjeze pe tehnică legislativă. Spre 30%. Exact despre acest prag şi despre condiţionalităţi se discută acum”, a afirmat Marius Budăi, când a fost întrebat dacă pragul de impozitare va fi mai mare de 15%.

Noul proiectul al Legii pensiilor de serviciu a fost adoptat deja de Senat, în luna martie a acestui an, iar astăzi urmează să fie depuse o serie de amendamente în Camera Deputaților.

Camera Deputaților este for decizional.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare