Sebastian Ghiță a fost ‘turnat’! Unde se află acum mogulul-fugar

Dezvăluire de senzație! S-a aflat unde se află acum mogulul-fugar Sebastian Ghiță, fost deputat al Partidului Social Democrat.

Fugit în urmă cu aproape patru ani din România în Serbia, Sebastian Ghiță se află în aceste zile alături de familie și de prieteni în Mykonos, una dintre cele mai scumpe destinații din Marea Egee, preferată de turiștii cu posibilități, inclusiv de mulți români, scrie Libertatea.

Imagini cu Sebastian Ghiță petrecând în insula grecească Mykonos în timp ce el e azilant în Serbia și cu procese de corupție în România

Conform sursei citate, alături de Sebastian Ghiță în Grecia se află și fratele acestuia, Alexandru Ghiță, cel care a fost trimis în judecată anul trecut de DNA pentru evaziune fiscală.

Alexandru Ghiță este cel în cămașă albastră.

A fugit din România în iarna lui 2016

Sebi Ghiță a plecat din țară în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, imediat după o întâlnire a comisiei de control a SRI.

A doua zi el trebuia să se prezinte la DNA Ploiești, într-un dosar în care era vehiculat și numele fostului premier Victor Ponta, dar și cel al fostului premier britanic Tony Blair.

Aflat atunci sub control judiciar în alt dosar, Ghiță avea interdicție să plece din țară. A fost arestat în Serbia de autoritățile locale, pe 14 aprilie 2017, fiind acuzat de deținere de acte false.

Ghiță ar fi avut la el un permis de conducere și buletin de Slovenia. A fost ulterior eliberat pe cauțiune.

În august 2018, Curtea de Apel de la Belgrad a respins definitiv cererea de extrădare formulată de autoritățile de la București. Dar, teoretic, prezența lui în Grecia, pe teritoriul UE, îl face mult mai vulnerabil legal, dacă statul român ar dori să-l aducă în țară, la termenele proceselor pe care le are.

Vezi și

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

EXCLUSIV Lovitură în plin pentru șeful SRI, Eduard Hellvig! Salariul său, în cădere liberă, după ‘Era Dragnea’ și până în prezent!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare