sursa foto:  romaniatv.net

Sebastian Ghiță, amenințări grave la adresa #Rezist:’Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la PRU, care să le dea niște șuturi în fund și să-i trimită acasă’

Chiar dacă se în află Serbia, Sebastian Ghiță revine pe scena politică. După ce  a anunțat că va candida la europarlamentare pentru PRU, Ghiță aduce amenințări grave membrilor grupării #rezist.

În direct la România TV, Sebastian Ghiță i-a amenințat pe membrii grupării #Rezist că în cazul în care vor continua protestele la Ministerul Justiției, membrii ai PRU vor veni și îi vor trimite acasă.

”Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la PRU, care să le dea niște șuturi în fund și să-i trimită acasă, că dacă poliția nu-i trimite acasă o să-i trimitem noi (…) Facem ca oriunde. Dacă avem o lege și o instituție și poliția nu face nimic, că nu se poate să spargă geamuri și să-l bată pe ministru sau judecător. Asta curând se va termina! Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei”, a spus Sebastian Ghiță, la România TV.

Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la PRU, care să le dea niște șuturi în fund și să-i trimită acasă

 

Vezi și:

EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

Mutarea anului 2019! Gigantul Kaufland vrea să cumpere unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine de pe piață

Mare atenție! Lista sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă a fost publicată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare