sursa foto:  profit24.ro

Ultimă oră! Secretarul de stat în Ministerul Justitiei are o avere uriașă

Olivia Diana Morar, numită de premierul Ludovic Orban, secretar de stat în Ministerul Justiției este fiica unui securist care apare în dosarul lui Nicolae Steinhardt.

Presă locală din Bistrița a scris în 2006 despre căpitanul de Securitate de la aceea vreme Valeriu Bonca, tatăl Oliviei Diana Morar și dosarul Stenihardt.

Olivia Diana Morar a moștenit o importantă avere din 2013 când tatăl său a decedat.

Potrivit unei declarații de avere depuse în iunie 2018, când era consilier local în Bistrița, Morar deține 16 terenuri cumpărate sau obținute prin succesiune în Bistrița, Bihor, Oradea, Constanța, Satu Mare, Timișoara, Turda și București. În afară de o fâneață, toate sunt terenuri intravilane dobândite între 2012 și 2014, cu suprafețe ce variază de la 70 la 2.609 de metri pătrați. Doar în cazul a 3 terenuri este unic proprietar, restul împărțindu-le și cu alte persoane ce nu sunt numite în declarația de avere, așa cum stipulează legea.

Situația e similară și în cazul caselor. Ea are trecute în declarație 12 case – 3 în Bistrița, 3 în Oradea, 2 în Timișoara, și câte una în București, Satu Mare, Constanța și Bihor. Cea mai mare este cea din Timișoara, de 1.106 metri pătrați, obținută prin succesiune și unde deține cota parte 3/80.

Ea mai deține și 4 apartamente, în Oradea, Bistrița, Hunedoara și Baia Mare, dar și două spații comerciale în Baia Mare și Huedin, comunică flux24.

 

Vezi si: EXCLUSIV Lovitură de teatru! O bancă cu peste un milion de clienți nu a plătit pensiile românilor! Reacția ministrului Muncii

Cutremur la vârful scenei politice! Ludovic Orban, ‘împins pe scări’! Klaus Iohannis ar fi bătut palma pentru un nou prim-ministru

Polițiștii se reped la Marcel Vela: Procedează precum Carmen Dan! Operațiune demarată în week-end

 

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare