sursa foto:  playtech.ro

Secretar de stat în Ministerul Muncii, ieșire dură: Cei care au scris PNRR critică acum cu cinism proiectul Legii pensiilor

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, a avut o ieșire dură luni seara, într-o postare pe facebook, precizând că cei care au scris Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) critică acum cu cinism proiectul Legii pensiilor.

 

 

Vasilcoiu mai spune că Ministerul Muncii a reușit, în ultimii ani, să renegocieze cu reprezentanții Comisiei Europene, pe baza studiilor Băncii Mondiale, astfel încât de la 1 ianuarie 2024 punctul de pensie să ajungă la 2.031 lei.

Mesajul integral postat de secretarul de stat în Ministerul Muncii: 

„Acesta a fost nivelul de cinism: PNRR a fost scris de unii de Dreapta care au vrut, cu intenție, să lovească în pensionari, pentru simplul motiv că îi consideră votanți clasici de stânga!

Ministerul Muncii a reușit, în ultimii ani, să renegocieze cu reprezentanții Comisiei Europene, pe baza studiilor Băncii Mondiale, astfel încât de la 1 ianuarie 2024 punctul de pensie să ajungă la 2.031 lei, față de 917 lei, cât era în 2017, când am ajuns eu prima dată la Muncă!

Și urmează alte creșteri în toamna anului viitor, pentru eliminarea inechităților!
Acum, cei care au scris PNRR critică proiectul de lege votat azi în Parlament (construit pe baza Legii 127/2019) cu același CINISM! Atât pot ei!”

Ministrul Muncii a făcut anunțul mult așteptat de români: Noua legea pensiilor a fost adoptată!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare