sursa foto:  playtech.ro

Șeful ANAF nu zice ‘Nu’ la nepotisme! ‘În Japonia este o tradiție ca în companii să lucreze bunici, părinți, copii, tocmai pentru a crea o fidelitate’

Șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuș, susține că în Japonia este o tradiție cu privire la faptul ca în instituții „să lucreze bunici, părinți, copii”. Astfel, spune el, se creează „o fidelitate”. 

Într-un interviu acordat jurnaliștilor Antena 3, Heiuș a afirmat că nu crede că e „foarte relevantă” o statistică privitoare la numărul de angajați ai ANAF care sunt rude între ei.

Nu cred că avem o asemenea statistică și, sincer să fiu, nici nu cred că este foarte relevantă o astfel de statistică. Mi-ați dat o idee. În Japonia este o tradiție ca în companii să lucreze bunici, părinți, copii, tocmai pentru a crea o fidelitate.

Se poate face orice analiză, pentru că funcționarii publici sunt prinși într-o bază de date și se pot face asemenea corelații să vezi ce grade de rudenie există”, a declarat Lucian Heiuș.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare