sursa foto:  antena3.ro

‘Seiful’ lui Gheorghe Dincă nu poate fi spart! Informații de ultimă din cazul Caracal

Informații de ultimă oră din ancheta de la Caracal! Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pare a fi de piatră.

Deși a dat până acum șapte interviuri psihologice și a discutat 22 de ore cu profilerul Poliţiei Române, oamenii legii mai au nevoie de timp pentru a-i stabili profilul, informează Antena3.ro.

Vorbim de un ceea ce pare a fi un criminal în serie, care tratează femeile ca pe nişte obiecte. Au tras aceste concluzii cei de acolo pentru că suspectul face mereu referire la Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu „fata numărul 1” şi „fata numărul 2”, fără să le numească pe numele cu care au fost botezate.

Totuşi, se pare că şi femeile audiate în acest dosar au fost cele care le-au deschis calea anchetatorilor pentru a reuşi să dezlege mistere în ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Dincă. Au reuşit să-l determine pe Dincă să povestească ce s-a întâmplat la Caracal.

Profilerul a mai constatat faptul că nevoile primare sunt extrem de importante pentru Gheorghe Dincă. Atunci când s-au făcut cercetările la faţa locului, anchetatorii s-au comportat foarte echilibrat pentru ca Dincă să se manifeste ca şi cum ar fi mediul lui.

Vezi și

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare