sursa foto:  hotnews.ro

Situație dură pentru Guvernul Cîțu! Noi proteste ale minerilor din Valea Jiului: Angajații protestează pentru că nu și-au mai primit salariile

Au loc noi proteste în Valea Jiului. Minerii de la mina Vulcan refuză să mai intre în galerii și protestează pentru că nu și-au mai primit salariile. 

 

Minerii de la Exploatarea minieră Vulcan au refuzat să intre în mină, vineri, la schimbul I. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că le întârzie salariile și au cerut să discute cu cei din conducere.

Zeci de mineri de la mina Vulcan din Valea Jiului, județul Hunedoara, au refuzat să mai intre în subteran să extragă cărbune, potrivit Hunedoara TV. Oamenii protestează pentru faptul că ar fi trebuit să primească venitul lunar pe data de 20 ale lunii, dar acesta întârzie.

La fața locului s-a deplasat administratorul Complexului Energetic Hunedoara care a stat de vorbă cu minerii. În urma discuțiilor se pare că s-a ajuns la o înțelegere, iar patronul le-ar fi promis oamenilor că își vor primi salariile pe carduri în cursul zilei de astăzi.

Cu toate acestea, minerii au refuzat în continuare să intre la lucru, fiind neîncrezători că își vor primi drepturile salariale, conform realitatea.net.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare