sursa foto:  DigiSport.ro

Șoc! Fost deputat, noul președinte CSM București

In urma expirarii perioadei de detasare a domnului Bogdan Vasiliu, fost director general cu delegatie al CSM, de la Asociatia Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat  ca antrenor de handbal, la conducerea CMS Bucuresti a fost numit astazi in functia de Director General interimar al CSM Bucuresti, Adrian Alin Petrache, fost deputat PSD si fost șef al Comitetului Olimpic Sportiv Roman.Vasiliu a fost director general al CMS, cu delegatie, in perioada 15 decembrie 2015- 10 octombrie 2016.

Vezi și Alina Gorghiu, încă un pas spre Elena Udrea

„Este un moment important pentru mine. Obiectivul principal este acela de a transforma acest club in cea mai importanta institutie sportiva a tarii. De asemenea, imi doresc sa promovam sportul in randul bucurestenilor si sa reinviem forta sportiva a Capitalei. Clubul are performante la mai multe sectii sportive dar imi doresc sa aduc performante la toate sporturile! ” a precizat Alin Petrache.

„Ma bucura ca avem un Director General experimentat, un manager sportiv care poate ridica nivelul clubului bucurestenilor. Experienta manageriala a domnului Petrache va conta enorm. Sper ca va transforma CSM Bucuresti intr-un club de valoare pentru sportul romanesc, in care fiecare sectie sa fie o forta, cu rezultate de exceptie. Sunt o ferventa sustinatoare a sportului, atat a celui de masa, cat si a celui de mare performanta! Stiu cata munca si sacrificii se afla in spatele unei medalii stralucitoare, dar si ca, fara sportul de masa, performanta ar avea de suferit. In calitate de Primar General am incercat sa atrag cat mai multi copii si tineri catre sport, prin actiuni diverse care au avut mare succes in aceasta vara. Dau doar doua exemple: Sport pentru inima Capitalei si Deschidem curtea scolii, pe care le vom continua cu siguranta. Mult succes Alin Petrache si CSM Bucuresti!” a declarat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Vezi și Premoniția soacrei președintelui Iohannis s-a ADEVERIT!

Alin Petrache a fost presedinte al Federatiei Romane de Rugby intre 2009 si 2014 si presedinte al Comitetului Olimpic si Spotiv Roman in perioada 2014-2016. El a fost capitan al nationalei de rugby si a evoluat pentru cluburi din Romania, Franta si Anglia.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare