Șoc total la varful unei instituții importante din România! Salariu de peste 30.000 de lei: Cum este posibil

Șoc total la vârful unei instituții importante din România. Se pare că,  secretarul de stat Bogdan Despescu a intrat  în posesia informației cu privire la lefurile absolut halucinante pe care inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Bogdan Enescu le-ar fi încasat pentru ultimele trei luni.

Mai mult decât atât, conform național.ro, DNA-ul militar așteaptă în orele următoarele ”hârtiile” oficiale de la MAI. Cele din care, după cum deja a fost informată conducerea ministerului, reiese că șeful IGJR, Bogdan ”Mîțu” Enescu ar figura pentru lunile aprilie, mai și iunie cu următoarele sume : 32.000 lei, 29.000 lei și 35.000 lei! Adică nu mai puțin de 350 milioane lei vechi pentru o singură lună!!!

Iar singura explicație pentru cum s-a ajuns la aceste cifre de-a dreptul astronomice pentru nivelul nu doar al MAI, dar chiar și pentru unii CEO al unor companii renumite din mediul privat este cea regăsită în nota informativă care deja a șocat întreg sistemul : colonelul Enescu și-a băgat ore suplimentare la greu. De fapt, câte ore a vrut el! Urmând însă acum o amplă verificare cu privire la ”graficul” orelor suplimentare cu care ar figura ”pe fluturaș” inspectorul general al Jandarmeriei Române : 360 pentru aprilie, 240 pentru mai și 220 pentru iunie! Ceea ce, cel puțin pentru aprilie reiese că în afara celor opt ore regulamentare, șeful Jandarmeriei ar mai fi băgat câte 12 ore suplimentare pe zi, timp de 30 de zile!

Astfel că Bogdan Enescu ar fi avut toată luna respectivă câte doar patru ore pe zi disponibile zilnic! Ca să doarmă, să mănânce, să se antreneze și să acorde șia tenția necesară tinerei subofițer pe care a transferat-o chiar la cabinetul său.

Mai mult, Bogdan Enescu nu a avut  nici măcar aprobarea necesară a secretarului de stat Despescu sau ministrului Marcel Vela pentru a își putea trece aceste ore suplimentare pe fișele financiare. Astfel că pentru aceleași luni, ceilalți inspectori generali figurează cu sume mult, dar mult inferiroare celor ale ”bobocului” în ale conducerii unei structuri centrale.

Deși figurează cu 35.000 de lei încasați doar pe luna aprilie și deține locuință în garnizoana București- Ilfov, colonelul Enescu a reușit să își înduplece subalternii din comisia de acordare a chiriei să-i dea și bani de chirie! Atât lui, cât și lui ”Iubi”, după cum reiese din rapoartele informative care ”curg” la adresa celui impus la conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române de către Marian Petrache. Asta cu toate că Enescu nu are cum să nu cunoască prevederile atât ale Codului penal, cât și ale Hotărârii de Guvern nr.1867/2005 privind stabilirea cuantumului și condițiilor de acordare a compensației lunare pentru chirie cadrelor militare în activitate…

Citește și:

Scenariu controversat. PNL și PSD au bătut palma în privința amânării alegerilor locale pentru la anul. Care ar fi motivul

Virgil Musta: ‘Am avut și cadre medicale care considerau că virusul nu există și de aia nu s-au protejat. De aia nu au protejat nici pacienții și au infectat pe alții’

Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare