sursa foto:  https://adevarul.ro

Șocant! Avocatul familiei Melencu răstoarnă tot ce se știa până acum, în cazul de la Caracal

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, face o dezvăluire care răstoarnă tot ce știa până acum, în cazul de la Caracal.

Dacă în primele zile nu existau urme de cadavre și niciun miros, Pop a descris că locuința lui Gheorghe Dincă este absolut înfiorătoare.

Tonel Pop a descris locuința lui Gheorghe Dincă, spunând că este „absolut înfiorător, un dezastru organizat” și „miroase peste tot a cadavru”, scrie Digi24.ro.

Întrebat despre perchezițiile informatice, avocatul a spus că sunt în analiză un laptop, trei telefoane și un aparat foto, iar rezultatele nu se pot afla marți pentru că „se copiază automat în anumite softuri, se clonează mediile, dar nu se intră în ele”.

Despre locuința lui Dincă, Tonel Pop a spus că este înfiorătoare: „Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul”.

Vezi și

EXCLUSIV Autodenunț exploziv. Acuze grave la adresa unui șef din Poliție: ‘Evaziune fiscală’

Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Toți salariații sunt vizați! Cum afectează noua lege a pensiilor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare