sursa foto:  antena3.ro

Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

S-a aflat cine ar fi polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să declare că le-a omorât pe Alexandre Mâceșanu și Luiza Melencu!

Primul avocat al lui Dincă a declarat că numele acestuia este Preda Marius.

„Preda Marius a stat o oră de vorbă. La câteva minute după ce a terminat discuția cu acest polițist, a început să mărturisească. Dincă era împreună cu avocatul lui, i-a spus că e dreptul lui și vrea să rămână singur cu această persoană, după care a început să mărturisească. Acest polițist nu fusese în anchetă, l-au luat de acasă”, spune România TV.

Vezi și SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei

Bugetul.ro a descoperit că singurul polițist la care ar putea face referire primul avocat al lui Dincă este Marius Eduard Preda, agent-șef principal la Poliția Caracal (IPJ Olt), fapt confirmat și de presa locală.

În mod suspect, declarația de avere din 2018 a lui Preda nu poate fi accesată. Mai mult, pe site-ul oficial al Poliției Române, nu apare deloc nici declarația de avere din 2017 a lui Marius Preda.

Însă, Bugetul.ro a reușit să descopere documentul din 2016, semnat și completat de polițistul din Caracal. Potrivit declarației de avere a lui Preda, verificate de Bugetul.ro, soția sa lucrează la Spitalul din Caracal.

Conform jurnaliștilor de la realitateaoltului.ro, se crede că Preda se cunoaște cu Dincă prin prisma tatălui soției sale, acesta fiind vecin cu monstrul din Caracal.

Agentul, angajat la Poliţiei Caracal, potrivit surselor Realitatea Oltului, a lucrat iniţial la Criminalistică şi Rutieră, acum asigurând filtrul de intrare în unitate.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare