sursa foto:  observator.tv

SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei

Ultimele informații intrate în posesia Bugetul.ro sunt de-a dreptul halucinante și nasc noi semne de întrebare în privința modului în care au acționat organele competente în cazul dispariției Alexandrei Mâceșanu! 

Potrivit surselor Bugetul.ro din interior, autoritățile au solicitat de-abia azi desfășurătorul pentru numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei, în condițiile în care în raportul Poliției se precizează că „mama minorei a primit (n.r. – joi, 25.07.2019) un apel telefonic (de pe numărul 0763931765) de la un bărbat care a utilizat apelativul „mama soacră”, spunându-i că el și minora sunt bine și urmează să plece în Anglia să facă bani”.

Așadar, a fost nevoie să treacă o săptămână de când mama Alexandrei a fost sunată și de mutarea cazului la DIICOT Structura Centrală, pentru ca autoritățile să ceară desfășurătorul convorbirilor efectuate de pe numărul respectiv, ceea ce denotă că ori au existat complici în sistem, ori au fost extrem de incompetenți cei care au instrumentat dosarul până în prezent.

Vezi și De ce a repezit-o polițistul de la 112 pe Alexandra – Dumitru Coarnă dezvăluie ce se ascunde în spatele cortinei

În privința numărului de telefon 0763.931.765, Bugetul.ro a descoperit că acesta a fost folosit în trecut și de un agent de la Secția 1 Poliție Craiova. Însă, polițistul și-a schimbat, între timp, numărul și se pare că nu are legătură cu acest caz.

Conform informațiilor Bugetul.ro, cartela cu numărul 0763.931.765 a fost activată la 25.07.2019, ora 10:02, adică cu 28 de minute înainte ca mama Alexandrei să fie sunată.

joi, 25 iulie, ora 10.30: mama minorei a primit un apel telefonic (de pe numărul 0763931765) de la un bărbat care a utilizat apelativul „mama soacră”, spunându-i că el și minora sunt bine și urmează să plece în Anglia să facă bani, convorbire ce s-a purtat în prezența ……(din cadrul postului de poliție Dobrosloveni – jud. Olt). După finalizarea acesteia, polițistul a apelat în mod repetat postul telefonic sus menționat, în vederea stabilirii unei comunicări cu apelantul, fără niciun rezultat”, se precizează în raportul oficial al Poliției.

Presa a dezvăluit că însuși Gheorghe Dincă a fost cel care a apelat-o pe mama Alexandrei Mâceșanu. Amintim că nici până la această oră nu se știe dacă Alexandra Mâceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) au fost omorâte.

Vezi și EXCLUSIV Un polițist craiovean implicat în cazul șocant din Caracal?! Coincidență stranie 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare