sursa foto:  Facebook

Șocant!Nicușor Dan a dormit noaptea trecută în stradă, pe asfalt!

S-a dat start campaniei electorale… sau nu. Dar dacă ne plimbăm puțin prin București și începem să numărăm corturile diverselor partide, putem afirma cu tărie că DA s-a dat.

Oricum pare că politicienii sunt într-o permanentă vânătoare de voturi și fiecare încearcă să impresioneze electoratul prin acțiuni care mai de care mai interesante. Că unele sunt campanie, ca altele sunt convingeri personale, rămăne să evaluăm fiecare.

Vezi și Surpriză! CTP bate în retragere în războiul cu Sebastian Ghiță

Ieri noapte, Nicușor Dan s-a implicat într-o acțiune care i-a adus foarte multe aprecieri, din partea admiratorilor săi. Acesta a ales să doarmă în stradă alături de ambasadorul Marii Britanii în București, domnul Paul Brumell, și alți voluntari, pentru a atrage atenția asupra condițiilor grele ale oamenilor fără adăpost.

„Mi-am petrecut noaptea în stradă. Împreună cu ambasadorul Marii Britanii în București, domnul Paul Brumell, și alți 25 de oameni, mulți dintre ei angajați ai ambasadei sau voluntari britanici. În saci de dormit, pe asfalt mai întâi și apoi, adăpostiți de ploaie, într-un cort. Oricum, în condiții mult mai bune decât oamenii fără adăpost.

Vezi și Pe cine va propune Iohannis la SIE?

Am dorit, la invitația Asociației Casa Ioana, să atragem atenția asupra problemelor groaznice pe care le au oamenii fără adăpost în București și nu numai. Indiferent de cauzele care i-au dus pe acești oameni în stradă, noi trebuie să arătăm solidaritate cu ei. Administrația trebuie să ofere acestor oameni măcar servicii minimale privind adăposturi de noapte, îngrijire medicală și consiliere psihologică și, la fel de important, servicii de reconversie profesională pentru ca acești oameni să aibă șansa să-și găsească un loc de muncă”, a scris Nicușor Dan pe pagina lui de facebook.

Vezi și Dezvăluiri incendiare despre Alina Gorghiu. Contracte și dosare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare