sursa foto:  wowbiz.ro

Sorina Pintea îi dă peste nas Oliviei Steer: Ce proiect pregătește Ministerul Sănătății

Executivul reacționează agresiv, după ce Olivia Steer s-a declarat împotriva vaccinării. Soția lui Andi Moisescu a afirmat că rujeola nu există, iar în nenumărate rânduri a susținut că nu este de acord cu vaccinarea.

În contextul în care foarte mulți copii au murit din cauza acestei boli, ministrul Sănătății pregătește o nouă campanie.

Ministrul Sănătății a anuntat lansarea unei campanii fara precedent in tara noastra. Sorina Pintea a declarat ca in 1 iunie va demara o campanie de vaccinare “door to door” (din usa-n usa) impotriva rujeolei.

 “Proiectul meu de suflet din acest moment este demararea unei campanii de vaccinare “door to door” in zonele unde imunizarea este la un nivel scazut si unde avem focare de rujeola. Am facut un atelier de lucru la Slanic Moldova, impreună cu UNICEF si am stabilit niste reguli pe care le voi pune intr-un ordin de ministru, pana apare legea vaccinarii. Avem deja 52 de morti in urma imbolnavirii de rujeola. Deci nu mai putem astepta”, a declarat ministrul sanatatii, potrivit Agerpres.
Vezi și Hanibal Dumitrașcu s-a stins din viață duminică! Ce avere a lăsat în urma sa cunoscutul psihologUn cunoscut doctor aruncă bomba! Fluturașul de salariu care le pică greu contestatarilor – Olguța Vasilescu a viralizat postarea

Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare