sursa foto:  capital.ro

Un cunoscut doctor aruncă bomba! Fluturașul de salariu care le pică greu contestatarilor – Olguța Vasilescu a viralizat postarea

Un cunoscut doctor face o dezvăluire explozivă! Acesta a informat opinia publică în legătură cu un flutaraș de salariu care le pică greu celor care contestă Legea salarizării. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a viralizat postarea.

Fost director al Direcției de Sănătate Publică Alba și subsecretar de stat la Ministerul Sănătății, Timiș Horea a dezvăluit că un medic a încasat un salariu net de 30.000 de lei.

„Azi am văzut primul fluturas la un medic cu salariul de 30.000 Ron, mi-a trimis un coleg. Se poate critica oricât dar este cea mai mare realizare palpabilă pentru sistemul sanitar de stat”, a scris Horea, pe o rețea de socializare.

„Clarificări: 1. este venitul NET 2. Venitul Brut este 48 252 Ron.3. Fără gărzi 0”, a precizat acesta.

Precizări! Nu toți doctorii din România au astfel de salarii. Este foarte probabil ca acesta să fie un caz particular.

De altfel, postarea lui Timiș Horea a creat numeroase controverse printre utilizatorii de Facebook. „Nu cred. Dacă este adevărat,dar nu cred, sunt două variante. Eroare contabilă sau furt. Și nu se justifică o postare care induce lumea în eroarea că medicii sunt plătiți așa”, susține un utilizator.

Vezi și Și-a bătut joc de DIICOT! Din ce a făcut bani temutul interlop care a fugit de sub nasul oamenilor legii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare