sursa foto:  captură youtube.com

Și-a bătut joc de DIICOT! Din ce a făcut bani temutul interlop care a fugit de sub nasul oamenilor legii

Într-o intervenție telefonică la un cunoscut post de televiziune, șeful Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Daniel Horodniceanu, a anunțat că va fi demarată o anchetă internă.

Motivul? Unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, Florin Pârjol, zis Ghenosu, a fugit chiar de sub nasul oamenilor pe care Horodniceanu îi are în subordine. Pârjol este liderul clanului Ghenosu.

„La acest moment informaţiile nu pot fi date publicității. Se face o anchetă internă să vedem dacă există o culpă internă și din momentul în care vom stabili cu certitudine că o persoană sau alta se face vinovată de faptul că acesta a plecat de sub supraveghere cu siguranţă se vor lua măsuri”, a afirmat Daniel Horodniceanu, la RomâniaTV.

Miercuri, Ghenosu a fost vizat de o serie de percheziții desfășurate de DIICOT. Însă, în momentul în care oameni legii au descins la adresa sa, aceștia nu l-au găsit la domiciliu. În urma operaţiunii demarată de DIICOT şi Poliţia Română, în care sunt vizate peste 200 de persoane, procurorii au dispus 102 măsuri preventive, 80 de persoane fiind reţinute. În cazul liderului clanului Ghenosu şi a altei persoane, procurorii vor cere arestarea în lipsă.

Chiar dacă este cunoscut ca un om extrem de violent, el a știut să facă bani prin toate mijloacele posibile. A strâns sume considerabile din proxenetism şi clonare de carduri. Însă, o mare parte din banii adunați provin din cămătărie. Orice zi de întârziere ducea la dublarea sumei, potrivit interceptărilor realizate de oamenii legii.

A fost arestat în Franta pentru trafic de persoane, iar, în 2007, a fost adus în ţară. Doar că Tribunalul l-a pus în libertate înainte de termen. Imediat au început violenţele în Târgovişte, scrie Click!.

În 2003, oraşul Târgovişte era scena unuia dintre cele mai violente omoruri la comandă. Alexandru Dumitru, zis Bozac, a fost omorât într-un bar cu 11 lovituri de cuţit şi săbii de către cinci indivizi cu cagule. Ulterior, s-a dovenit că patru dintre ei erau locotenenţii lui Ghenosu. Aceştia au fost condamnaţi la închisoare, dar legătura interlopului cu asasinatul nu a putut fi dovedită, potrivit adevarul.ro.

Polițiștii de la Crimă Organizată au muncit luni în șir pentru a strânge probe împotriva sa, dar acesta a fost scos din penitenciar de judecătorul Dumitru Rebegea, de la Tribunalul Prahova, contra sumei de 10 mii de euro.

Ulterior, magistratul a fost arestat pentru luare de mită.

Vezi și Lovitură pentru românii cu panouri solare acasă: Ce amendament au pregătit aleșii

EXCLUSIV! Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu: „Ați făcut tot posibilul sa fie arestați medici și să distrugeți transplantul în România!”. Reacția de-a dreptul uimitoare

Investiție uriașă! Lidl a semnat actele! Ce deschide în România – Va fi al doilea ca mărime din Europa

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare