sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

Investiție uriașă! Lidl a semnat actele! Ce deschide în România – Va fi al doilea ca mărime din Europa

Gigantul Lidl face o investiţie uriaşă! Retailerul german a semnat actele. Va fi al doilea ca mărime din Europa, cu o investiție inițială de circa 10 milioane de euro!

Nemții de la Lidl au semnat actele pentru deschiderea primului hub digital din România. Inaugurarea se va face la București, iar investiția inițială se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.

În februarie, gigantul a demarat procedurile de angajare a peste 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți pentru a furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale grupului. Actele prevăd înființarea firmei Lidl Digital, cu acest capital social, echivalentul a 9,9 milioane euro, precizează profit.ro.

„Lidl Digital se poziționează în zona de top a hub-urilor de tehnologie din România, atât prin prisma complexității proiectelor, cât și a rolului pe care îl joacă în strategia globală de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mândru că în România vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital după Germania, unde compania dezvoltă platforme digitale de peste zece ani”, a declarat, în februarie, Frank Wagner, președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Printre altele, angajații centrului de la București vor beneficia de concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală, a informat Lidl.

Vezi și ALERTĂ! În ce au descoperit bacterii periculoase inspectorii ANPC

Atenție! Toți șoferii sunt vizați! Se vor aplica cinci schimbări legislative, începând de duminică

Lovitură grea pentru șoferi: Toate stațiile ITP sunt obligate să facă asta din 20 mai

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare