sursa foto:  reportervirtual.ro

„Starea Nației” ar putea dispărea de la TVR! Anunțul făcut de Dragoș Pătraru

Anunț important făcut de Dragoș Pătraru! Emisiunea moderată de acesta, „Starea Nației” ar putea dispărea de la Televiziunea Română.

Am sesizat azi comisia de Etică din TVR„, a declarat Dragoș Pătraru în această seară, în emisiunea Starea Nației, de pe TVR 1.

Totodată, Pătraru a precizat că nu mai acceptă să facă emisiunea la TVR. Realizatorul a spus că a pregătit un material „cu privire la ceea ce noi, cei de la Starea nației, considerăm că reprezintă încercări de cenzură, de intimidare și de hărțuire la adresa noastră, din partea conducerii TVR”.

La final, conform paginademedia.ro, a reluat ideea pe care a spus-o și zilele trecute: „nu mai acceptăm să facem emisiunea aceasta aici, dacă acest mod de lucru al conducerii nu se va schimba.”

Declarația lui Dragoș Pătraru, din această seară:

„Astăzi, în calitate de avertizor public, am sesizat Comisia de Etică din cadrul SRTV, prezentând un material cu privire la ceea ce noi, cei de la Starea nației, considerăm că reprezintă încercări de cenzură, de intimidare și de hărțuire la adresa noastră, din partea conducerii SRTV.

De asemenea, am fost contactat de către domnul Gigel Știrbu, de la Comisia de Cultură din Camera Deputaților. Client vechi al emisiunii noastre, nea Gigel. Cu atât mai mult apreciez gestul.

Vom prezenta un material complet cu tot ceea ce noi credem că e în neregulă aici, la televiziunea publică. Repet, nu vom face asta în cadrul emisiunii Starea nației și la fel, repet – pentru cei pe care nu prea-i duce bidonul și s-au apucat să facă tot felul de scenarii – nu mai acceptăm să facem emisiunea aceasta aici, dacă acest mod de lucru al conducerii nu se va schimba.”

Vezi și „Război” între România și o altă țară europeană! Miza? Ridicarea unei fabrici gigant, care va crea mii de locuri de muncă

Proiect bombă înregistrat la Senat: Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare

Vineri intră în vigoare legea! Mii de români vor beneficia de această gratuitate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare