sursa foto:  stiripesurse.ro

Stenograme incendiare din interiorul PNL! Cum și-a executat Nelu Tătaru adversarul local

Ies la iveală stenograme incendiare din interiorul Partidului Național Liberal! S-a aflat că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și-a executat adversarul local.

Mai exact, lider al PNL Vaslui, Nelu Tătaru, nu l-a inclus pe lista pentru alegerile parlamentare pe Marius Arcăleanu, cel care i-a respirat în ceafă lui Dumitru Buzatu (PSD), la alegerile locale. Pentru rezultatul obținut, Arcăleanu a fost felicitat chiar de Ludovic Orban.

Acum, intrat în conflict cu Nelu Tătaru, Marius Arcăleanu a fost trecut pe linie moartă și nu a prins lista pentru alegerile parlamentare.

Stenogramele apărute în presa locală

Suntem în posesia unor stenograme incendiare, care demonstrează modul lipsit de politețe în care Tătaru l-a tratat pe Arcăleanu la ședința de pe grupul intern al PNL Vaslui, în care s-au votat candidaturile pentru Parlament, scrie Vasluianul.

„Stimați colegi, vă anunț oficial aici că mi-am depus candidatura pentru unul din locurile de la Senat sau de la Camera Deputaților, în urma muncii depuse și a celui mai bun rezultat pe care l-a scos PNL cu mine candidat la președinția Consiliului Județean”, spune Arcăleanu, la începutul ședinței.

Mai mulți primari sau lideri locali PNL îi urează „Succes” lui Marius. Intervine Tătaru, care îl calcă în picioare pe Arcăleanu, la propriu, aruncând la gunoi mesajul tânărului care a adus peste 51.000 de voturi pentru PNL.

„Bună dimineața, tuturor! Reiau un mesaj pe care l-am transmis BPJ Vaslui în urmă cu 30 de minute și unde s-au votat listele parlamentare ale PNL Vaslui”, scrie Tătaru pe grupul intern. Mai clar fie spus: „Nu-l băgați în seamă pe Arcăleanu, votați lista stabilită de mine”.

Arcăleanu nu se lasă: „Sper ca votul dvs de astăzi să-mi dea șansa să facem aceeași echipă și să avem în continuare performanțe frumoase”.

Primarii PNL îl felicită și spun că îl susțin.

„Tocmai de asta v-am rugat să fiți atenți, stimați colegi! Numele meu nu este trecut pe nicio listă”, spune Marius.

Liderii locali și primarii prezenți cred că îl votează pe Arcăleanu și tot votează „Pentru”, fără să realizeze diversiunea lui Tătaru, care se trecuse de unul singur în fruntea listei la deputați.

„Stimați colegi, vă rog să vă uitați cu atenție pe listele supuse votului”, mai face un apel Arcăleanu, în timp ce Daniel Onofrei numără de zor voturile electronice. Primarul de la Pogana, Cristi Spiridon, spune: „Un coleg de-al nostru și-a manifestat intenția de a fi luat și el în seamă. Nimeni nu am văzut să dea atenție acestui lucru”.

Tăcere. Tătaru nu le răspunde liberalilor nemulțumiți, în timp ce Onofrei numără în continuare: „71, 72…”.

Alina Munteanu, primărița de la Grivița intervine și ea: „Poate cineva din conducere să ne spună dacă a existat un termen pentru pentru înscrierea candidaturilor și pentru analiza cererilor depuse”.

„Cine au făcut listele?”, întreabă un alt liberal.

Tătaru nu dă doi bani pe întrebările colegilor lui. Este mare șef de partid și nu trebuie să dea socoteală nimănui cum a făcut listele. Onofrei numără în continuare.

La final, sunt făcute publice, iar ședința se termină cu o tăcere totală.

Vezi și

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare