sursa foto:  Facebook

Surpriză! Ponta, pe listele USR Diaspora

Uniunea Salvați România (USR) vine de fiecare dată cu surprize, fie că își propune acest lucru sau nu. Miercuri, noul partid și-a anunțat candidații la parlamentare pentru circumscripția diaspora.

Nume mai puțin cunoscute publicului larg, dar unul dintre ele cu siguranță va sări în ochii alegătorilor: PONTA. Doar că nu este vorba despre fostul premier, Victor Ponta, ci despre Cerasela Ponta, care va candida pentru Senat în Roma.

Vezi și Pe cine va propune Iohannis la SIE?

Așadar Clotilde Armand, consilier local al partidului la sectorul 1, a anunțat că pentru Camera Deputaților pe primul loc se află Manuel Costescu, care și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei, urmat de Nicolae Daniel Popescu, care locuiește în Anglia, Irina Galupă — Paris, Anca Sawaia — Paris, Adela Miron — Scoția și Larisa Stancu.

Pentru Senat, pe prima poziție figurează Radu Mihail — Paris, Cerasela Ponta — Roma, Emanuel Stoica — Paris și Bogdan Marius Ion — Hamburg.

Președintele USR, Nicușor Dan, a anunțat că s-a reușit strângerea a 7.300 de semnături pentru a putea depune la BEC lista de candidați pentru diaspora.

Vezi și Dezvăluiri incendiare despre Alina Gorghiu. Contracte și dosare

El a adăugat că, la nivel național, USR a strâns 140.000 de semnături și speră ca peste o săptămână să ajungă la cele 200.000 necesare pentru a putea depune liste de candidați pentru toate județele țării.

„Strângem semnăturile pe bune, am ajuns cam la 140.000 de semnături, trebuie să ajungem la 200.000 și sper ca peste o săptămână să strângem semnăturile și să depunem liste de candidați pentru toate județele din România”, a precizat Dan, potrivit Agerpres.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare