sursa foto:  adpm.ro

Surpriză de proporţii: Andra şi Delia vor fi invidioase – ea e cea mai bogată cântăreaţă din România

La asta nu ne-am fi putut gândi niciodată. Andra şi Delia sunt cele mai cunoscute şi mai căutate cântăreţe din România. Se ştie că cele două au cele mai mari tarife pentru cântări, dar ultimele dezvăluiri răstoarnă totul.

O celebră cântăreaţă de muzică populară le depăşeşte pe cele două. Este vorba despre Mariana Birică. Artista deţine nu mai puţin de 300 de costume populare, fiecare dintre acestea valorând sume deloc de neglijat.

„Am peste 250 de costume de populară. Un costum poate ajunge de la 1000 de lei până la 1000 de euro. Cineva le-a numărat şi mi-a spus că am peste 300, dar eu prefer să zic că am peste 250, să fiu sigură că nu greşesc. N-aş putea să aleg un singur costum, am costume vechi de peste 100 de ani. Le-am strâns în timp. Am plecat de acasă cu costumul surorilor mamei mele. Am plecat de acasă cu vreo 8-10 costume. Mi-am dorit să strâng cât mai multe. Mai am o pasiune pentru flori, o adevărată seră. Când vreau să îmi treacă oboseală mut florile şi vorbesc cu ele. Toată lumea când vine la mine îmi spune ce casă frumoasă şi călduroasă am”, a declarat Mariana Birică pentru Antena 3.

Vezi și Radu Banciu îl ‘distruge’ pe Darius Vâlcov: ”Era un slujbaș al statului, un funcționar public care…”

Atenție! Ce trebuie să știe românii care au lucrat cel puțin trei ani în statele Uniunii Europene

ATENȚIE! NU o să mai bei NICIODATĂ apă de la robinet, după ce o să vezi aceste IMAGINI

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare