sursa foto:  mediafax.ro

SURSE Se ascut cuțitele între grei! Ce se ascunde în spatele descinderii greșite în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Gavriș nu a vrut să ia polițiștii, a luat jandarmii. I-a întrebat pe frații lui Pian dacă i-au înregistrat pe Vasilescu și pe Berechet’

Dezvăluire explozivă în cazul descinderii eronate făcute sub comanda șefului de la Omoruri, Radu Gavriș! Se pare că între șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, și  șeful-adjunct al Poliției Capitalei, Radu Gavriș, este o luptă pentru Putere.

Radu Gavriș, fost șef la Serviciul Omoruri și directorul general adjunct al Poliției Capitalei, ar fi luat o decizie ciudată la descinderile efectuate în cazul uciderii lui Emi Pian! Gavriș ar fi făcut descinderile cu jandarmii de la Brigada Specială, renunțând la polițiștii de la Trupele Speciale, spun sursele Bugetul.ro

Mai mult, potrivit surselor noastre, comisarul-șef de poliție Radu Gavriș i-ar fi întrebat pe cei din clanul Duduianu dacă i-au înregistrat pe șeful IGPR, Liviu Vasilescu, și pe șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, la întâlnirea pe care ar fi avut-o cu aceștia.

Vezi și EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

Gavriș e responsabil. El a refuzat să ia polițiștii în misiune și i-a luat pe jandarmii de la Trupele Speciale. Tot el i-a întrebat pe frații lui Pian dacă i-au înregistrat pe Vasilescu și pe Berechet la întâlnirea pe care ar fi avut-o cu ei”, au declarat surse ale Bugetul.ro.

Sursele Bugetul.ro spun că, din ce știu, chestorul Liviu Vasilescu nu s-a întâlnit cu frații lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. De asemenea, mai precizează ele, nu ar fi fost nicio întâlnire în biserică, singura întâlnire între Duduieni și șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, fiind cea de la casa lui Emi Pian, care, de altfel, a fost publică.

Vezi și EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Reporterul Bugetul.ro, Eugen Dinu, a încercat să-l contacteze pe chestorul Liviu Vasilescu, însă acesta nu ne-a răspuns nici la apel, nici la SMS-ul în care l-am întrebat dacă s-a întâlnit cu Duduienii sau nu.

În ceea ce privește descinderea eronată, jandarmii de la Brigada Specială, sub comanda lui Radu Gavriș, au confundat străzile. Este vorba despre Drumul Luptătorilor Antifasciști cu Intrarea Luptătorilor Antifasciști.

Miercuri dimineața au avut loc mai multe percheziții în dosarul uciderii lui Emi Pian, acestea vizând locuințele clanului Duduianu, precum și ale clanului Rinu.

Vezi și SURSE O altă versiune a uciderii lui Emi Pian! Cum ar fi început bătaia: ‘Ce-mi vorbești, mă, mie așa, în nas?’

În urma acestora, trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile, printre ele numărându-se și frații lui Emi Pian, Grațian Pian și Ciprian Pian, pe numele lor reale Vasile Duduianu și Laurențiu Duduianu.

Berechet și Gavriș, la cuțite!

Directorul general împuternicit Bogdan Berechet i-a cerut adjunctului său, Radu Gavriș, să justifice de ce nu i-a adus la cunoștință detalii operative dintr-un dosar de omor, a dezvăluit Gândul. Gavriș a refuzat să-i răspundă.

Potrivit sursei citate, Radu Gavriș a răspuns – prin două rapoarte – că actele de urmărire penală și operative din acel dosar sunt nedestinate publicității, iar procurorul de caz cu care lucra polițistul a cerut confidențialitate totală.

Conform regulamentelor de funcționare, precum și a normativelor în vigoare, conducătorul unității trebuie informat cu privire la toate resursele umane și materiale angrenate într-o misiune, în calitatea sa de șef al unității și ordonator de credite. Nu au fost solicitate date de interes operativ sau să cadă sub incidența dosarului penal”, a reacționat, joi, Biroul de Presă al Poliției Capitalei.

Vezi și E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare