sursa foto:  feedler.ro

VIDEO/ Tăriceanu, frizând penibilul cu Mike Tyson

Cel mai controversat boxer din istorie, Mike Tyson se află zilele acestea în România cu prilejul lansării unei noi băuturi energizate a cărei imagine este.

Senatorul PNL, Ben Oni Ardelean, l-a invitat pe acesta și la Parlament, iar fostul sportiv a acceptat propunerea, astfel că în cursul zilei de astăzi (miercuri) a mers la Casa Poporului.

Vezi și Dezvăluiri incendiare despre Alina Gorghiu. Contracte și dosare

Tyson a fost așteptat de  peste 10 senatori, printre care și fostul tenismen Ilie Năstase, dar și de câteva zeci de jurnaliști și operatori. Boxerul nu a putut merge, însă și în sala de plen  pentru că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a refuzat accesul pe motiv că ”a fost infractor”.

„Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului. Din contră, îmi pare rău”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, uitând probabil câți colegi cu dosare penale are.

De remarcat că și Tăriceanu, care este proaspăt căsătorit a cincea oară, este deja trimis în judecată într-un dosar de corupție. Mai mult, președintele Senatului a declanșat și un scandal monstru când a intrat pe uşa din spate pentru a-și rezolva problema prelungirii permisului, ignorând într-un mod onorant câteva sute de oameni care așteptau la coadă.

Vezi și VIDEO/Oprea, făcut ilegal general? „E fost bodyguard!”

Tyson a fost condamnat în trecut la 3 ani de închisoare pentru viol. Cazul a fost extrem de controversat și mulți analiști au considerat că tânăra nu ar fi spus adevărul.  „Ce negru ati mai auzit voi ca a fost acuzat de viol in Indiana si a primit doar 3 ani de inchisoare???„, a spus boxerul atunci.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare