sursa foto:  romania-insider.com

Tăriceanu: ‘Iohannis este un Președinte care omagiază eroii noștri doar în timpul programului de lucru! Exclus în weekend’

Pre;edintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că președintele Klaus Iohannis și-a învins frica de virus și a ieșit din mediul septic, dar îi omagiază pe eroi atunci când îi poate folosi în campania electorală și doar în timpul programului de lucru. ‘Exclus în weekend’.

 

”Ieri (vineri – n.r.), domnul Iohannis și-a învins frica de virus și a ieșit din mediul septic de la Cotroceni. A fost în Piața Universității unde a depus o coroană de flori la monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Un gest frumos și de apreciat. Doar că ieri a fost data de 11 iunie! Nu este pentru prima dată când dl Iohannis rescrie istoria în funcție de interese electorale sau de când trebuie să plece la Sibiu”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

 

El amintește că în 2019 a încercat să organizeze o ceremonie de omagiere a victimelor comunismului la 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 în luna Mai, ”ca să-l ajute în campania electorală pentru Parlamentul European”.

 

„Doar replica hotărâtă a unor urmași ai dizidenților anticomuniști l-a putut întoarce din drum. Deci, dl Iohannis este un Președinte care stimează și omagiază eroii noștri atunci când îi poate folosi în campania electorală și doar în timpul programului de lucru! Exclus în weekend”, a conchis liderul ALDE.

Președintele Klaus Iohannis a depus, joi, o coroană de flori Monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990 și la Monumentul „Kilometrul zero al democrației”, cu prilejul marcării a 30 de ani de la „Fenomenul Piața Universității” și Mineriada din 13-15 iunie 1990.

Citește și:

Uimitoarea evoluție a lui Tănase Stamule! De la 200 de lei pe an, la 9.000 de Euro pe lună de la stat

Mega-veste! Anumiți angajați ar putea primi noi sporuri salariale

EXCLUSIV În stare de alertă, SPP face noi achiziții de mașini! Limuzine de peste 100.000 de euro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare