sursa foto:  bzi.ro

Theodor Stolojan: ‘În niciun caz, PNL nu o va susține pe Gabriela Firea. Nu sunt atât de dur în a-l evalua pe Nicușor, cum sunt unii colegi de-ai mei’

Fost lider al Partidului Național Liberal, Theodor Stolojan pune cruce susținerii de către PNL a Gabrielei Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei, din 2024.

Theodor Stolojan este de părere că liberalii vor trebui să meargă pe cont propriu la alegerile locale din București, și nu în parteneriat cu PSD.

„În niciun caz (n.r. – PNL nu o va susține) pe Gabriela Firea. Punctul meu de vedere este că PNL trebuie să meargă pe cont propriu și în alegerile pentru Capitală.

Este acest viceprimar de la Primăria Generală (n.r. – Stelian Bujduveanu), care a avut inițiative foarte bune”, a declarat Stolojan, la Digi24, joi.

Stolojan: „Eu nu sunt atât de dur în a-l evalua pe Nicușor”

Totodată, fostul lider PNL a precizat că el nu este atât de categoric împotriva actualului primar general al Capitalei, Nicușor Dan, cum sunt colegii săi.

„Eu nu sunt atât de categoric împotriva actualului primar, cum sunt mulți colegi de-ai mei. Dimpotrivă, eu cred că s-au făcut progrese. 

Ce se întâmplă cu căldura sunt lucrări care durează foarte mult timp. El a declanșat o serie de proiecte. Eu nu sunt atât de dur în a-l evalua pe Nicușor, cum sunt unii colegi de-ai mei”, a completat Stolojan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare