sursa foto:  digi24.ro

Țineți-vă bine! ‘Dinastia Doldurea’- Ion și Ionuț Doldurea apar într-un tablou alături de Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu

Primarul Caracalului, Ion Doldurea apare, împreună cu fiul său, Ionuț Doldurea, într-un tablou cu dinastia domnitorilor feudali ai familiei Basarabilor, care îi include pe Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu, conform Digi24.ro.

Pictura se află într-un restaurant deținut de familia politicianului în Caracal. Totodată, Ion Doldurea apare ca unul dintre cei 7 cei mai mari donatori ai PSD în anul alegerilor din 2020, potrivit unui document obținut de G4Media, scrie sursa citată.

Ionuț Doldurea este patronul fostei stații GPL din Crevedia, unde au avut loc exploziile sâmbătă seara, în urma cărora două persoane au decedat, iar alte 56 au fost rănite.

Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea: „Cu cisternele făceam distribuție către punctele noastre de lucru”

Patronul firmei Flagas SRL, Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea, a afirmat, într-un interviu acordat pentru Stirileprotv.ro: „Nu ne e clar (n.r. – ce s-a întâmplat). Dar în niciun caz nu a fost vorba de o țigară cum am auzit. Acolo nu era punct de lucru, nu se comercializa GPL către populație. Se închisese punctul de lucru cu vreo trei ani înainte. Acolo era o parcare și o clădire unde șoferii își făceau pauzele și dormeau și aveau bucătărie și baie.”

 

 

„Nu! (Cisternele – n.r.) Erau ale noastre. Cu ele făceam distribuție către punctele noastre de lucru și către alți clienți”, a mai spus Ionuț Doldurea.

 

 

Întrebat dacă știa de această operațiune de tranzvazare dinainte, Doldurea a răspuns: „Nu. Nu”.

Încă mai există pericol de explozie în Crevedia

După cum am scris ieri, la depozitul GPL din Crevedia încă mai există risc de explozie.

 

 

 

 

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, încă mai sunt scurgeri de gaz de la o cisternă aflată la stația GPL deținută de fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea, scriam luni, 28 august.

Nici până astăzi pericolul nu a fost înlăturat. Pompierii încearcă să țină una dintre cisternele din zonă la o temperatură constantă, astfel încât aceasta să nu explodeze.

 

De altfel, traficul în zonă este în continuare blocat și ar putea rămâne blocat până vineri, 1 septembrie, conform informațiilor noastre.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare