FOTO Traian Berbeceanu a intrat oficial în politică! Ce partid a ales și pentru ce funcție va candida la următoarele alegeri

Comisarul Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a încris vineri în PNL Deva. Anunţul a fost făcut, astăzi, de primarul municipiului Deva, Florin Oancea, care este preşedintele PNL Deva.

”Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: #Traian_Berbeceanu și #Marius_Blendea.

Sunt convins că cei mai mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți deja, așa încât prezentarea va fi scurtă.

Comisarul-șef în rezervă #Traian_Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acțiuni spectaculoase de combatere a criminalității organizate. În 2007 și 2013 a fost desemnat ,,Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate.

Doctorul
#Marius_Vasile_Blendea, în vârstă de 52 de ani, este medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Deva, șeful secției de Chirurgie Generală. A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și este unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici din județul nostru. Profesează la Deva din anul 2000 și prin mâinile lui iscusite au trecut în această perioadă mii de pacienți pe care i-a vindecat și pentru care a avut întotdeauna un cuvânt de încurajare.

Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră!

Mă bucur că Traian și Marius au ales să facă acest pas și vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!

Le spun BUN VENIT! în numele meu și al colegilor noștri din PNL și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei, al județului Hunedoara și al României!”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a PNL Hunedoara.

Citește și:

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare