sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Traian Berbeceanu ironizează USR-PLUS-ul, după ce Vlad Voiculescu a fost păstrat în funcție: La ei, înainte să te schimbe, iese Dacian și te laudă

Fost prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu ironizează alianța condusă de Dan Barna, liderul USR, și Dacian Cioloș, liderul PLUS.

În contextul în care Vlad Voiculescu a fost păstrat de USR-PLUS în funcția de ministru al Sănătății, Traian Berbeceanu spune că Voiculescu „este în siguranță”, pentru că, „la ei, înainte să te schimbe, iese Dacian și te laudă”.

Eu zic că Vlad este în siguranță. La ei, înainte să te schimbe, iese Dacian și te laudă.”, spune Berbeceanu.

Amintim că Traian Berbeceanu a fost înlocuit de USR-PLUS din funcția de prefect al Capitalei, în locul său fiind numit un membru de partid.

Înainte că Berbeceanu să fie înlocuit, Dacian Cioloș a lăsat de înțeles că fostul comisar ar putea rămâne în funcție.

Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece 🙂

Lăsând gluma la o parte, situația în care ne aflăm presupune ca în funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți, care au demonstrat că știu ce au de făcut și e nevoie de multe ori și de continuitate. Chiar dacă numirea în funcția de prefect la București revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competența și asumarea unor obiective, respectul pentru muncă și empatia”, a fost mesajul lui Dacian Cioloș.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare