sursa foto:  money.cnn.com

Trump a numit o sexy consilieră de 28 de ani director de comunicare la Casa Albă – cum arată aceasta

Întreaga presă a sărit în aer când am fost anunțați cu toții ca la Economie vom avea ministrul cu numărul 4 în doar 9 luni. Doar că fluctuațiile acestea sunt la ordinea zilei în mai toate statele din lume. Cel puțin în SUA în mandatul lui Donald Trump, au devenit o regulă.

Hope Hicks este un fost fotomodel, de doar 28 de ani și este de acum director de comunicare al Casei Albe. Potrivit NBC News, anunţul a fost făcut de Sarah Huckabee Sanders, purtătoarea de cuvânt a Administraţiei prezidenţiale.

Hicks devine astfel cel de-al treilea director de comunicare din mandatul preşedintelui Trump, înlocuindu-l pe Anthony Scaramucci, concediat în luna iulie, la doar zece zile de la numirea în acest post, după o serie de controverse, potrivit Mediafax.

Vezi și Adevărul nespus! Cine l-a săpat de fapt pe Țuțuianu și cine-i arată cartonașul galben lui Dragnea

Hope Hicks, care a ocupat şi funcţia de director de comunicare strategică, a preluat postul de director interimar de comunicare din luna august.

Fost model şi specialistă în relaţii publice, Hicks este cunoscută pentru relaţia apropiată cu familia Trump şi a fost purtătoare de cuvânt a lui Donald Trump în timpul campaniei prezidenţiale.

Deşi mai puţin vizibilă decât funcţia de purtător de cuvânt al Casei Albe, directorul de comunicare are rolul de a gestiona strategia de comunicare a Administraţiei prezidenţiale.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

Hope Hicks – foto Mediafax

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.