sursa foto:  click.ro

Udrea ACUZĂ: „Un jurnalist spune că sunt târfă!” Despre cine ar fi vorba

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, susține că a fost jignită de un reputat jurnalist român. Într-o postare pe Facebook, Udrea acuză un ziarist, fără a-i preciza numele, că ar fi spus despre ea că e „pațachină (târfă), incultă și maimuță care se suie în copac”.

Un „jurnalist” reputat de la România Liberă, fost la Evenimentul Zilei, spune despre mine că sunt „paţachină” (târfă – pentru cine nu ştie ce înseamnă cuvântul), „incultă” şi „maimuţă care se suie în copac”. Mai mult, după mintea distinsului „ziarist”, ar trebui să „ajung pe viaţă în cea mai infectă puşcărie”.

Vezi și ULUITOR! Averea IMENSĂ a Alinei Gorghiu

Eu sunt obișnuită cu tot felul de mizerii, mai mari decât ce vorbește respectivul la adresa mea. Dar față de deontologia pe care pretinde că o respectă și promovează instituția de presă la care lucrează, îi întreb pe Sabin Orcan, Sabina Fati, Mircea Marian, Silviu Sergiu şi, în general, pe colegii lui de breaslă cum comentează o asemenea atitudine? Acesta este modelul de jurnalism pe care îl dorim pentru societate? CNCD are ceva de spus?”, a scris Udrea, pe Facebook.

Printre utilizatorii de Internet, se vehiculează numele lui Mălin Bot. De altfel, Bot este singurul jurnalist cunoscuți care lipsește de pe lista Elenei Udrea. Totodată, dacă veți scrie pe Google cuvintele „pațachină, Mălin Bot și Facebook”, veți găsi o trimitere către pagina reputatului ziarist (vezi captura foto).

malin-bot

Totuși, aceasta ar putea fi și o acțiune de marketing a Elenei Udrea, dat fiind că postarea sa a fost făcută la puțin timp după scandalul în care sunt implicați fostul premier Victor Ponta și  jurnalistul care, ulterior, a fost concediat de HotNews. Ziaristul a postat un articol pe site-ul HotNews, cu titlul „Sper să crăpi, Victor Ponta”.

Oricum ar fi, redacția Bugetul.ro nu încurajează un astfel de limbaj, care nu are ce căuta în spațiul public.

Vezi și SECRETUL cu care PSD câștigă alegerile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare